• Pregleda: 4917

Otvorena renovirana Euro petrol benzinska stanica u Bačkoj Topoli

Na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u Bačkoj Topoli, puštena je u rad nova Euro Petrol benzinska stanica. Ponuda goriva  je sada značajno proširena – osim auto gasa TNG, pumpa sada nudi sve vrste naftnih derivata vrhunskog kvaliteta: Evro Premijum BMB 95, Evro BMB 98, te Evro Diesel.
Otvorena renovirana Euro petrol benzinska stanica u Bačkoj Topoli

Kao gasna stanica, na ovoj na atraktivnoj lokaciji pumpa radi od maja 2005. godine. Nakon više od 10 godina, stanovnicima Bačke Topole će snabdevanje gorivom vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama bitI znatno lakše.

Posebne pogodnosti nedelju dana po otvaranju, kompanija Euro Petrol je obezbedila članovima Euro petrol kluba: osim redovnog popusta do 5 dinara za svaku litru goriva, svi članovi EPK dobijaju extra popust 2 dinara!  Znači, potrošači sa EPK karticom će moći da uštede čak 7 dinara po litri! Zato je veoma važno da se  što pre učlane u EP klub, lično, putem pristupnice ili na sajtu Euro Petrola

Povodom otvaranja, Euro Petrol  je pripremio niz iznenađenja i poklona - svi sugrađani  koji od 25. do 27. septembra tankuju na novoj BS, biće u prilici da osvoje privlačne nagrade: auto kozmetiku, majice, interesantan reklamni materijal itd.

Potrošače će obradovati bogata ponuda od preko 1.000 domaćih i inostranih artikala u znatno proširenom, te izuzetno modernom shopu. Prvoklasna uluga, novi koncept shopa, te izuzetno bogat izbor će zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih potrošača.

Nova moderna pumpa pruža kompletnu uslugu od goriva vrhunskog kvaliteta, visokokvalitetne auto kozmetike i odlične kafe, svakog dana od 0 do 24.

Takođe, na novoj BS se mogu kupiti  nove, lake TNG boce. Benzinska stanica je u potpunosti automatizovana, što podrazumeva praćenje svih procesa rada elektronskim putem.  U skladu sa međunarodnim standardima poslovanja prema kojima kompanija Euro Petrol posluje (ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008) ispoštovani su najsavremeniji standardi u distribuciji i maloprodaji naftnih derivata, bezbednosti, te ekološke zaštite.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
student Odgovori
Tomica Vojnić je za 20 godina prošao trnovit put od početnika do lidera među privrednicima Srbije. Redak slučaj u našoj sredini u kojoj su godinama najuspešnija preduzeća Gerontološki centar I RP Komora. Sve čestitke I ne okreći se, samo napred.
stormwatch Odgovori
Iako po Europetrolovim pumpama radi jako mnogo extremno nekulturnih i neugodnih radnika, jedno moram da im priznam, ali to samo pod uslovom da je jos uvek tako u pumpnim marketima, cene su maltene iste ko u supermarketima, tako da je lakse i lepse otici tamo nego na bilo koju trafiku koja orobljava vec na samom ulazu.
@ student Odgovori
Mislim da su mnogo trnovitiji put prošli bivši zaposleni u PARTIZANU, FAFI, DINAMOTRANSU, MLADOSTI... sve što su godinama vredni radnici pošteno stvarali "ugledni veliki" biznismeni su preko noći "kupili" i postali bogataši, sve to gleda neko od gore.
suboticanka Odgovori
Jako lepo napravljeno. Funkcionalno i moderno. Svaka čast
uvek u pravu Odgovori
@student Taj neko ko gleda odozgo je davno prešao na stranu onih koji imaju pare tako da ne znam kome bi se više mogli obratiti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.