Komentara: 3
Pregleda: 3207

Otvorena Regionalna kancelarija Subotica Inženjerske komore Srbije

18.07.2014. u 18:37h
Izvor: RTV Yueco
Na adresi Korzo 1, svečano je otvorena Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije. Regionalna kancelarija Subotica će pokrivati teritoriju 21 opštine, a trenutno broji više od 1200 članova. Kancelarija bi trebalo da olakša rad svih inženjera, koji se bave građevinarstvom, jer će ona predstavljati servis za pružanje usluga članovima.
Otvorena Regionalna kancelarija Subotica Inženjerske komore Srbije

Posle dve godine, od kada je UO Inženjerske komore Srbije doneo odluku da kupi poslovni prostor za potrebe Regionalne kancelarije Subotica, to je i učinjeno. Kao adekvatan prostor, koji će omogućiti poslovanje svim inženjerima u građevinarstvu, odabran je poslovni prostor od 77m2 na adresi Korzo 1.

Poslovni prostor u Subotici je četvrti u nizu, koji je obezbedila Inženjerska komora Srbije kakao bi svojim članovima olakšala delatnost. Na ovaj način stvoreni su uslovi za efikasniji rad Komore, brže i jednostavnije servisiranje i pružanje usluga u oblasti planiranja, urbanizma, projektovanja i izvoiđenja radova. U saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije već je sproveden konkurs uređenja Palića, a u narednom periodu u planu su još dva konkursa.

Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije će pokrivati teritoriju 21 opštine. Na području teritorije Regionalnog centra Subotica trenutno ima 1209 članova.

Izvor: RTV Yueco
Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS Otvaranje Regionalne kancelarije Subotica IKS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3207
Povezane teme

inženjerska komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.