Komentara: 1
Pregleda: 4097

Otvorena Izložba stare mustre-nova rešenja

27.08.2012. u 17:20h
U Gerontološkom centru Subotica otvorena je izložba ručnih radova u novoj tehnici. Izložba nosi naziv ,,Stare mustre – nova rešenja’’, a izloženi su radovi stanara, koji su radjeni na platnu, a po osnovu starih mustri i šema. Izložbu je svečano otvorio član veća zadužen za zdravstvo, socijalna pitanja i životnu sredinu, dr Atila Čengeri.
Otvorena Izložba stare mustre-nova rešenja

Korisnici Gerontološkog centra su oduševljeni izložbom. Raditi u novoj tehnici slikanja nije bilo lako, ali je bila prilika za druženje i opuštanje.

Reč je o transformaciji starih mustri u nove radove koji su primenjeni u novoj tehnici. Gerontološki centar je poznat i po tome da uvek uvodi neke nove tehnike, kao vid radno-okupacione terapije stanara.

Lokalna samouprava će i dalje pomagati Gerontološki centar. Izdvojili su milion dinara za nastavak projekta postavljanja solarnih panela.

Učesnici radno-okupacione terapije, koji slabije vide su mustre koje su rađene u jednoj tehnici preslikali na platno i oslikali motive. Učestvovalo je deset stanara u radionici.

Otvorena Izložba stare mustre-nova rešenja

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4097
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

atila čengeri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.