• Pregleda: 2211

Otvorena Izložba "Ljubavi i vina" u KUD "Bunjevka"

U suvenirnici „Mala tajna“ kulturno-umetničkog društva „Bunjevka“ prekjuče je otvorena izložba „Ljubavi i vina“ u susret 14. februaru, danu Sv. Valentina i Sv. Trifuna. Izložba je prodajnog karaktera i može se pogledati u naredne dve nedelje.
Otvorena Izložba "Ljubavi i vina" u KUD "Bunjevka"

Ana Kopilović jedna je od učesnica na izložbi posvećenoj ljubavi i vinu. Već dugi niz godina bavi se slamarstvom, a od pre tri godine i magnetima, koji su obogatili njen dosadašnji rad. Ana kaže da je veoma interesantno uklopiti različite vrste materijala.

Izložba „Ljubavi i vina“ se u Bunjevki organizuje po prvi put, i nju čini preko 250 eksponata i radinosti 15–tak članova ovog kulturno – umetničkog društva, u različitim tehnikama  poput slame, drveta, gline, kao i crtanja na staklu. Izloženi su ukrasni predmeti, sveće, slike i drugo.

Izložba je otvorena juče, prodajnog je karaktera i može se pogledati u naredne dve nedelje svakog radnog dana od 9 do 15 sati u galeriji „Mala tajna“ na adresi Miloša Obilića br.6.

Izvor: RTV City

povezane teme

2
SuperHik Odgovori
Hoće li koji dan biti besplatne degustacije vina na ovoj izložbi???
Ako bude, javite na vreme, da mogu na vreme da se pojavim na izložbi, a možda bih poveo i nekoliko mojih najbližih prijatelja da ih malo počastim.
žile Odgovori
A šta radi onaj brko tamo. U njemu nema ljubavi, samo mržnje prema sopstvenom narodu, koji ne misli kao on.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.