Komentara: 0
Pregleda: 2577

Otvorena izložba festivalskih plakata

22.05.2012. u 13:05h
Izvor: RTV Yueco
Na Otvorenom univerzitetu juče je otvorena studentska izložba festivalskih plakata.U protekle tri godine studenti četvrte godine Studijskog programa Dizajn, na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu kao prvi zadatak imaju da izrade plakat za Međunarodni festival pozorišta za decu, koji se održava u Subotici.
Otvorena izložba festivalskih plakata

Ovogodišnji pobednik je Nikola Rakić, a nagrađeni su i Sanja Kusturica, Meri Ivanovska i Tamara Jovanović. Nikola Rakić je student četvrte godine Fakulteta primenjenih umetnosti. Zadovoljan je što je njegov rad izabran za plakat manifestacije.

Diplomu i nagradu, studentima je uručio direktor Međunarodnog festivala pozorišta za decu, Slobodan Marković. Diploma je uručena i profesoru Zdravku Mićanoviću, pod čijim mentorstvom se svake godine kao prvi zadatak na studijama rade plakati za predviđenu manifestaciju.

Studentska izložba festivalskih plakata biće otvorena do 26. maja na Otvorenom univerzitetu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2577
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.