Komentara: 0
Pregleda: 2171
Foto

Otvorena izložba Borisa Hrnjaka i Petra Fehera

16.12.2014. u 15:10h
Izvor: RTV City
Na Otvorenom univerzitetu, sinoć je otvorena izložba slika Borisa Hrnjaka i Petra Fehera. Ovo je osmo samostalno izlaganje Hrnjaka, našeg sugrađanina, likovnog umetnika sa Daunovim sindrom koji se ovaj put predstavio sa 22 slike. Petar Feher izlaže treći put i za ovu priliku pripremio je 24 rada.
Otvorena izložba Borisa Hrnjaka i Petra Fehera

Kako je rečeno prilikom svečanog otvaranja, dva umetnika raskošnog talenta i velikog srca su u nekoliko likovnih tehnika prenela svoj unutrašnji svet na belinu slikarskog platna i predstavila ga subotičkoj publici.

U okviru izložbe nalazi se i postavka plakata na temu „I ja se pitam, zar ne“ autorke Ivane Brašič, čiji su radovi nastali kao podrška projektu koje Udruženje "ZaJedno2 realizuje sa još devet subotičkih organizacija osoba sa invaliditetom.

Projekat „Korak ka usluzi stanovanje uz podršku za osobe sa invaliditetom“, podržan je od strane TRAG fondacije, sa ciljem podizanja nivoa svesti o pravima osoba sa invaliditetom na život u otvorenoj zajednici. Izložba je jedna od aktivnosti obuhvaćena projektom.

Izvor: RTV City
8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka 8. samostalna izložba slika Borisa Hrnjaka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2171
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.