Komentara: 8
Pregleda: 4105

Otvorena apoteka na na Hajdukovu posle 45 godina

21.03.2013. u 16:00h
Izvor: RTV Yueco
MZ Hajdukovo konačno je dobila svoju apoteku. Meštani ovog naselja po lekove su do sada išli na Palić, ili čak u grad, a sada lekove mogu da kupuju i u komšiluku.
Otvorena apoteka na na Hajdukovu posle 45 godina

Ovo je 23. otvorena apoteka u Subotici za koju su Grad, Pokrajina i Apoteka Subotica izdvojili milion i 500 hiljada dinara. Ono što će karakterisati ovu godinu po rečima gradonačelnika Subotice, jeste ravnomerna raspodela sredstava po čitavoj teritoriji grada, čime se žele izjednačiti uslovi za život svim građanima Subotice, bez obzira na deo grada gde žive.

Pre 45 godina sagrađen je objekat u kome je danas otvorena apoteka. Meštani kažu da od tada čekaju dan, kada će umesto na Palić, po lekove moći da idu u komšiluk.

Ono što su Pokrajina i Grad obećali, to su i ispunili, rekla je direktorka Apoteke Subotica Olivera Radinić, a to je finansijska pomoć od milion i 500 hiljada dinara za otvaranje nove apoteke.

Od ukupne sume novca, Pokrajina je uložila oko 500 hiljada dinara, dok je ostatak uložio Grad Subotica.

Ovo je 23. ogranak Apoteke Subotica u gradu i po rečima Čengerija prilikom svakog otvaranja, veoma je bitno, osim interesa meštana, sagledati i njenu isplativost.

Izvor: RTV Yueco
Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo" Otvaranje apoteke u MZ "Hajdukovo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 4105
Povezane teme

apoteka hajdukovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.