Komentara: 2
Pregleda: 17490

Otvoren novi "Gentlemen's" restoran

02.04.2016. u 21:25h
Izvor: Subotica.com
Ugostiteljsku ponudu našeg grada ovih dana je obogatio novi "Gentlemen's" restoran, koji svakodnevno nudi meni ručak, kao i veliki izbor drugih ukusnih jela i bogatu kartu pića.
Otvoren novi "Gentlemen's" restoran

U prijatnom restoranskom ambijentu svakoga dana od 12 do 17 časova služi se meni ručak - specijaliteti domaće kuhinje po ceni od 399 dinara. Naravno, tu su i druge gurmanske đakonije - razne vrste mesa, pica, testenina i salata, koje su posetiocima dostupne do ponoći.

Otvoren novi "Gentlemen's" restoran

- Imajući u vidu savremeni stil života, želeli smo da gostima pružimo da se osećaju kao kod kuće, da u prijatnoj atmosferi ručaju ukusna jela, pripremljena na tradicionalni način, da predahnu i odmore od napornog radnog dana - kažu u „Gentlemen's” restoranu. - Nismo zaboravili ni one koji, pak, žele da večeraju ili se u „caffe“ delu opuste uz kafu, neki od od osvežavajućih, vitaminskih napitaka ili prolećnih koktela.

Otvoren novi "Gentlemen's" restoran

"Gentlemen's" restoran nalazi se na starom mestu, u ulici Rade Končara broj 3, a telefon za informacije je: 065/30-75-354.

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana Svečano otvaranje kafe restorana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 17490
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.