Komentara: 0
Pregleda: 3347
Foto

Otvoren 15. seminar o elektronskoj trgovini #E-trgovina 2015

22.04.2015. u 17:17h
Izvor: Subotica.com
U Maloj gostioni na Paliću danas je počeo 15. jubilarni seminar posvećen elektronskom poslovanju koji se tradicionalno održava u ovom prigradskom naselju, atraktivnom za turističke posete, ali i održavanje raznih konferencija i drugih stručnih i tematskih dešavanja.
Otvoren 15. seminar o elektronskoj trgovini #E-trgovina 2015

Naredna tri dana na Paliću održaće se tradicionalna konferencija koja je posvećena popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti i mogućnostima za njihovu primenu u našoj zemlji.

Skup predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti sa ciljem da učesnicima skupa (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na moguće pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja.

Otvoren 15. seminar o elektronskoj trgovini #E-trgovina 2015

Od tema koje će se pojaviti na ovogodišnjoj E-trgovini izdvojili bismo predavanja o ulozi pošta u elektronskoj trgovini, priču o gift i loyalty programima, predavanje od unapređenju online poslovanja sa struktuiranim okvirom digitalnog marketinga i analitičkim alatima, zatim predavanje o prednosti uvođenja elektronskih faktura u svakodnevno poslovanje i naravno nezaobilazna tema o značaju društvenih mreža u procesu planiranja i sprovođenja marketing kampanja.

Dva predavanja održaće i predstavnici iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija - teme će biti zaštita potrošača na Internetu, a govoriće se i promenama koje donosi novi Zakon o elektronskom poslovanju.

Više detalja oko tema i rasporeda pogledajte na zvaničnom sajtu konferencije.

Kao što i tradicija nalaže i ove godine biće održani brojne diskusije i radionice kao što su "Optimizacija konverzija - Kako unaprediti efekte veb sajta njegovom optimizacijom", "Kako uspešno promovisati e-prodavnicu -  iskustva iz Srbije i regiona", "Kako naplatiti posećenost sajta" i "Kako da povratiti investicije u oglašavanje?".

Otvoren 15. seminar o elektronskoj trgovini #E-trgovina 2015

Kao i prethodnih godina organizator je omogućio direktan video prenos sa svih predavanja u okviru konferencije. Sajt subotica.com jedan je od medijskih sponzora ove konferencije i kao i prethodnih godina pratićemo dešavanja i aktivnosti koje se sprovode na ovogodišnjem poslovnom skupu.

U cilju afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju e-poslovanja biće dodeljena priznanja za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji, "E-trgovina AWARD", za najuspešnije projekte u ovoj oblasti.

"E-trgovina 2015", najveći domaći skup u ovoj oblasti, održava se od 22. do 24. aprila na Paliću.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015 Otvaranje 15. Seminara o eleкtronskoj trgovini - E-trgovina 2015
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3347

Povezana vest

Povezane teme

mala gostiona

e-trgovina

etrgovina palić

seminar o elektronskoj trgovini

seminar o elektronskom poslovanju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.