Komentara: 0
Pregleda: 2865

Konferencija "E-trgovina 2015" od 22. do 24. aprila na Paliću

04.04.2015. u 08:50h
Izvor: Subotica.com
Petnaesta jubilarna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju "E-trgovina 2015", najveći domaći skup u ovoj oblasti, održaće se od 22. do 24. aprila u Kongresnoj sali Velike terase na Paliću.
Konferencija "E-trgovina 2015" od 22. do 24. aprila na Paliću

Konferencija je posvećena popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti, i mogućnostima za njihovu primenu u našoj zemlji.

Skup predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti sa ciljem da učesnicima skupa (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na moguće pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja.

Što se tiče programa s obzirom da su prijave za učesnike i predavače još uvek u toku, organizator još uvek nije saopštio program, ali očekuje se da će se to desiti do 13. aprila. Ono što je izvesno je da će biti svečano otvorena u sredu, 22. aprila u 12 časova.

Od tema koje će se pojaviti na ovogodišnjoj E-trgovini izdvojili bismo predavanja o ulozi pošta u elektronskoj trgovini, priču o gift i loyalty programima, predavanje od unapređenju online poslovanja sa struktuiranim okvirom digitalnog marketinga i analitičkim alatima, zatim predavanje o prednosti uvođenja elektronskih faktura u svakodnevno poslovanje i naravno nezaobilazna tema o značaju društvenih mreža u procesu planiranja i sprovođenja marketing kampanja.

Dva predavanja održaće i predstavnici iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija - teme će biti zaštita potrošača na Internetu, a govoriće se i promenama koje donosi novi Zakon o elektronskom poslovanju.

Kao što i tradicija nalaže i ove godine biće održani brojne diskusije i radionice kao što su "Optimizacija konverzija - Kako unaprediti efekte veb sajta njegovom optimizacijom", "Kako uspešno promovisati e-prodavnicu -  iskustva iz Srbije i regiona", "Kako naplatiti posećenost sajta" i "Kako da povratiti investicije u oglašavanje?".

Svi zainteresovani posetioci ove konferencije mogu da uplate kotizaciju za učešće na skupu koja iznosi 4490 din (do 6. aprila). U cenu kotizacije uključeno je učešće u radu skupa, zbornik radova i ostali materijali. Broj mesta je ograničen.

Za prijavu učešća posetite stranicu: http://www.etrgovina.org/ucesnici/prijava/.

Kao i prethodnih godina organizator će omogućiti direktan video prenos sa svih predavanja u okviru konferencije. Sajt subotica.com jedan je od medijskih sponzora ove konferencije i kao i prethodnih godina pratićemo dešavanja i aktivnosti koje se sprovode na ovogodišnjem poslovnom skupu.

Kao i svake godine u cilju afirmacije uspešnih domaćih iskustava u razvoju e-poslovanja biće dodeljena priznanja za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji, "E-trgovina AWARD", za najuspešnije projekte u ovoj oblasti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2865
Povezane vesti
Povezane teme
palić e-trgovina etrgovina palić seminar o elektronskoj trgovini e-biznis konferencija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.