• Pregleda: 5009

Otvaranje letnje sezone na Paliću

Otvaranje 169. letnje sezone na Paliću održaće se u subotu 28. juna, sa početkom u 10 časova. Manifestacija će se održati na nekoliko lokacija na Paliću.
Otvaranje letnje sezone na Paliću

Na Velikoj terasi predstaviće se ugostiteljska ponuda Palića kao i ponuda suvenira i prezentacija starih zanata, a proizvođači vina i rakije predstaviće svoju ponudu uz mogućnost degustacije istih, navedeno je na sajtu preduzeća Park Palić.

Na Velikoj terasi će se organizovati i turistička berza na kojoj će svi pružaoci turističkih i ugostiteljskih usluga moći da prezentuju svoje proizvode i usluge predstavnicima turističkih agencija i turističkih novinara koji će boraviti na Paliću.

Na Muzičkom paviljonu organizovaće se muzički program. Očekuje se nastup tamburaškog orkestra Com Brio kao i nastup benda Garavi sokak u poslepodnevnim i večernjim časovima.

Na Muškom štrandu će se održati Festival ekstremnih sportova a očekuje se i početak rada Termalnog bazena.


Planirani program:

12 – 22h: Prezentacija ugostiteljske i kulinarske ponude Palića – Velika terasa
12 – 22h: Turistička berza – prezentacija ugostiteljskih i turističkih proizvoda i usluga sa Palića turističkim novinarima i turističkim agencijama – Velika terasa
14 – 17h: Nastup tamburaškog orkestra Cam Brio – Muzički paviljon
15 - 18h: Plivački maraton - jezero Palić / Sokolovac
16 – 20h: Festival ekstremnih sportova Ground level fest – Muški štrand
18 – 22h: Nastup benda Garavi sokak – Muzički paviljon

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
ggg Odgovori
Šta tačno pokriva naslov? Kupati se ne može, a otići u šetnju se može i zimi.
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
SVI na Palić,baš kao i 1.maja!Inače,ko izostane ne "gine" mu kajanje.

http://www.youtube.com/watch?v=i8mC-KtVQTU
snekica Odgovori
Palic <3... Dolazim.
Vesko Odgovori
Neka i nas lokalni parlament zaseda na Palicu, kada je tako lepo. Nakon "teskog" rada na sednicama
skustine, prijace im osvezenje i boravak na prirodi i vise ce biti uz svoj narod, za koji im je veoma st-
alo, pogotovo kad se priblize izbori.
Varoščanin Odgovori
Ja sam mislio da će biti otvaranje Velike terase po ne znam koji put :D
PR Odgovori
zvrksu Odgovori
Vesko smaaaras!
Hronos Odgovori
A gde ce biti taj "Muzički paviljon" ?
spartak Odgovori
Ja volim ovakve manifestacije jer tu ima sve i svasta i popiti i dobar zalogaj , ali neznzam KO CE I GDE BITI PLIVACKI MARATON VALJDA U TOJ BARI ZVANI PALICKO JEZERO ILI CE PLIVACI ICI NEGDE NA STRANU DA PLIVAJU KAO STO PALICKI TURIZAM ORGANIZUJE ZA IZLETNIKE POSETU AQVA PARK U MORAHALOM. JER OD NASIH TURISTICKOG RADNIKA SVE MOZE DA SE OCEKUJE . Ili je mozda za maraton dobra i ova voda jer to nisu gosti zvanicni nego srtnici iz Subotice ili okoline .Da budemo zivi pa videli .
jasam Odgovori
spartak voda je dobra za kupanje ; ljudi se godinama kupaju i ne fali im nista . I ja bi vise voleo da sam rodjen pored mora , ali sta je tu je
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Naravno,ima SVI do jednoga da se "nacrtamo" na Paliću i-tačka!Ali,da se neko ne bi proveo k'o bos po trnju,preporučljiv je oprez pogotovo na travnatim terenima u neposrednoj blizini "Fontane".Umesto saniranja "sitnica" poput raznih rupa,rupčaga,otvorenih šahtova...,poslenicima JP "Park Palić" markentinško rušenje 3 /tri/ kućice restorana PLAŽA je bilo prioritetnije?!A,ko zna,možda ova rabota nije ni bila planirana da se obavi u minulom "četvorogodišnjem periodu izuzetnih radova"?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.