Komentara: 7
Pregleda: 4398

Otvara se Kancelarija za socijalno ugrožena lica

06.12.2012. u 15:17h
Izvor: RTV Yueco
U Gerontološkom centru je potpisan Memorandum o otvaranju Kancelarije za socijalno ugroženo stanovništvo sa organizatorima manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”. U planu je da se u Srbiji otvori 25 kancelarija, koja će se finansirati kroz projekat “Srbija u ritmu Evrope” . Memorandum su potpisali predstavnik Srbije u ritmu Evrope, Igor Karadarević i direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević.
Otvara se Kancelarija za socijalno ugrožena lica

Kancelarija za socijalno ugrožena lica biće smeštena u okviru Dnevnog centra za dementna lica. U planu je da se zaposli pet osoba, a pomoć Subotičanima kojima je potrebna biće data u ogrevu, hrani, pomoći u novcu, prilikom plaćanja računa za komunalije i slično. 

U planu je da se naredne godine izgradi i fondacija u Subotici u koju će biti uloženo oko pola miliona eura. Reč je donaciji organizatora manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”, a na gradu je da odredi namenu objekta. Gerontološki centar za tu namenu će da ustupi zemljište koje ima.

Za Kancelariju za socijalno ugrožena lica godišnji budžet iznosi šest miliona dinara, koji obezbeđuju organizatori manifestacije.Subotica drugu godinu za redom učestvuje u projektu “Srbija u ritmu Evrope”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 4398

Povezana vest

Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.