Komentara: 5
Pregleda: 8050

Otkazan završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" planiran za sutra na Gradskom trgu

31.05.2013. u 14:07h
Po najnovijoj, zvaničnoj informaciji, koju smo dobili u 14 časova, navedeni koncert se otkazuje do daljnjeg, zbog loših vremenskih prilika.
Otkazan završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" planiran za sutra na Gradskom trgu

Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope"  na Gradskom trgu se otkazuje do daljneg zbog najavljene kiše.

Završni koncert manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" trebao je da se održi se na Trgu slobode, u subotu, 1. juna sa početkom od 20.30 časova. Na koncertu su trebala da nastupe Subotice koja su proteklih meseci pohađali obuke u sekcijama hor, moderan ples, folklor i solo pevanje.

Na velikoj bini svoje je bilo u planu da svoje umeće i talenat pokažu i gosti Hrvatskog kulturno prosvetnog društva “Matija Gubec” iz Tavankuta, plesna skola "Milenijum", plesna grupa "El'labinne”, a specijalni gost svog grada biće finalista Prvog glasa Srbije, Igor Terzija. Specijalno iznenađenje večeri trebao je da bude medvedić Lino koji je trebao da kao i predhodne godine deli poklone.

U skladu sa politikom socijalno odgovornog poslovanja i pružanja podrške lokalnoj zajednici, kompanija Podravka podržava manifestaciju “Srbija u ritmu Evrope”. Podravkin Lino medvedić uveseljavaće posetioce, a najmlađi sugrađani imaće priliku da se fotografišu sa njim i dobiju poklon pakete koje je Podravka spremila specijalno za ovu priliku.

Koncerti “Srbija u ritmu Evrope” u toku maja meseca održani su u Gornjem Milanovcu, Prokuplju i Kuršumliji, a tokom leta svoje umeće pokazaće deca u Novom Kneževcu, Užicu, Kočeljevi, Šapcu, Šidu, Despotovcu, Boru, Velikom Gradištu, Smederevskoj Palanci, Topoli, Lajkovcu, Lazarevcu, Ljigu, Bajinoj Bašti, Kosjeriću i Žitištu.

Otkazan završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" planiran za sutra na Gradskom trgu

Manifestacija “Srbija u ritmu Evrope” održava u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou. Cilj manifestacije je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Srbiji. U okviru programa manifestacije, organizuju se besplatne edukacije za decu osnovnihiI srednjih škola u gradovima širom Srbije. Edukacije se realizuju u vidu 4 različite sekcije: hor, moderan ples, folklor i solo pevanje.

Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope Subotica u ritmu Evrope
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 8050
Povezane teme

srbija u ritmu evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.