Komentara: 6
Pregleda: 4052

Otkazan turnir u basketu na Paliću

03.07.2020. u 10:56h
Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, otkazan je turnir u basketu koji je trebalo da se održi za vikend na salašu "Đorđević". S obzirom na nepredvidljiv rasplet oko širenja zaraze novog virusa, nije poznato kada će biti zakazan novi termin na krajnjem severu Srbije.
Otkazan turnir u basketu na Paliću

Iako su već uveliko oborili rekord po broju prijava, a učešće potvrdile brojne ekipe iz vrha srpskog basketa, u čijim sastavima su vrhunski majstori ove igre, visoko kotirani i na svetskoj sceni, nažalost publika iz Subotice i okoline ovom prilikom neće biti u prilici da gleda njihove majstorije i bodri lokalne ekipe.

Specifičnost turnira je svakako bila u tome što je učešće potvrdio i veliki broj ekipa iz Subotice u mlađim selekcijama, odnosno do 12, 16 i 18 godina. Bila je to velika prilika za njih, koja će, nadamo se, biti ponovljena u boljim okolnostima.

Organizatori su jutros dobili obaveštenje od nadležnih da zbog aktuelne epidemiološke situacije, čak i uz poštovanje mera koje se odnose na dešavanja na otvorenom prostoru, neće biti moguće da se isto realizuje.

Turniri u serijalu organizacije "3x3 Serbia" imaju unapred definisan kalendar koji obuhvata lokacije širom Srbije, a s obzirom na prilično veliku nepoznanicu oko situacije sa korona virusom, nije poznato ni kako će se turniri dalje organizovati tokom leta. U svakom slučaju, kada bude ponovo u našem gradu, obavestićemo javnost.

Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4052

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.