Komentara: 2
Pregleda: 3129

Otkazan štrajk zdravstvenih radnika?

21.01.2014. u 14:52h > 16:19
Izvor: Dom zdravlja Subotica
Štrajk upozorenja zdravstvenih radnika koji je juče bio najavljen da će se održati u četvrtak, a koji je podrazumevao jednočasovni prekid rada, danas je prvobitno bio otkazan, da bi posle ponovo stigla informacija da će ga ipak biti kada je i najavljeno.
Otkazan štrajk zdravstvenih radnika?

Iako je juče izašlo saopštenje u kojem je rečeno da će u četvrtak zdravstveni radnici stupiti u jednočasovni štrajk upozorenja, danas tokom poslepodneva stigla je informacija da shodno postignutom dogovoru i odluci Vlade Republike Srbije o povlačenju predloga nacrta Zakona o radu iz javnosti, procedure i rasprave, najavljeni štrajk ipak neće biti održan.

Međutim, iz iste službe dobili smo naknadnu informaciju da je Saveza samostalnih sindikata Srbije ipak i pored prethodne najave odustajanju odlučio da će se štrajk ipaк održati u ranije dogovorenom terminu, a to je četvrtak, od 11 do 12 časova.

Izvor: Dom zdravlja Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3129

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.