Komentara: 0
Pregleda: 1807
Foto

Osnovci kroz kreativne radionice učili znakovni jezik

19.09.2019. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“ od 13. do 15. septembra organizovao je, drugu po redu, malu školu znakovnog jezika, pod nazivom „Progovori rukama“.
Osnovci kroz kreativne radionice učili znakovni jezik

Tokom tri dana, učenici su kroz kreativne, sportske i zabavne radionice učili osnove znakovnog jezika. Aktivnosti su se odvijale u Školskom centru, Furioso - parku avanture i Zoološkom vrtu. U radionicama je  učestvovalo 50 učenika, kako iz škole domaćina, tako i iz osnovnih škola „Ivan Goran Kovačić“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Kizur Ištvan“ i „Sonja Marinković“.

Osnovci kroz kreativne radionice učili znakovni jezik

Cilj ovog projekta, koji je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, je prevazilaženje komunikacijskih barijera, razvijanje socijalnih odnosa i tolerancije između dece iz masovnih škola i vršnjaka oštećenog sluha. Istovremeno, realizacija je doprinela i promociji znakovnog jezika.

Izvor: Subotica.com
Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika Radionice za osnovce sa temom učenja znakovnog jezika
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1807
Povezane teme

znakovni jezik

centar za slušno oštećena lica dositej obradović

dom učenika Dositej Obradović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.