Komentara: 0
Pregleda: 1868

Osnovana Gradska boćarska liga

13.09.2012. u 15:46h
Izvor: RTV Yueco
Kao što smo prethodne nedelje najavili, juče (sreda) u 17.00 časova na novom boćarskom terenu na Paliću, formirana je Gradska boćarska liga Subotice.
Osnovana Gradska boćarska liga

Mimo svih očekivanja, za takmičenje u ovom zanimljivom sportu, prijavilo se 15 ekipa mesnih zajednica, preduzeća i preduzetnika. Tom prilikom, zbog velikog broja prijavljenih ekipa iz grada i prigradskih naselje, a u cilju ravnomerne popularizacije boćanja, odlučeno je da se susreti Lige odigravaju na dva terena koji trenutno ispunjavaju uslove Boćarskog saveza Vojvodine.

Organizovano je izvlačenje parova, ustrojena su pravila po kojima će se Liga odvijati i postavljen raspored takmičenja.

Svakog utorka, u narednih nekoliko meseci, susreti Boćarske lige će se odvijati na terenima u Bačkom Dušanovu, a svakog petka na terenima SRC „Pešta“ na Makovoj sedmici, sa početkom u 17.00 časova.

Obaveštavamo sve zainteresovane građane, predstavnike MZ, privrednih organizacija, ustanova i medije da mogu da prisustvuju ovim susretima, počevši od petka, 14. septembra u 17.00 časova na terenima na Makovoj sedmici, kako bi se uverili u jednostavna pravila i veliku atraktivnost ovog sporta.

Očekujemo povećani interes građana za učlanjenje u Boćarski klub „Spartak“ i formiranje još većeg broja ekipa za učešće u Gradskoj ligi naredne godine. To će ubrzati očekivanu izgradnju boćarskog terena u Dudovoj šumi, koji je projektom predviđen.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1868
Povezane teme

boćarski klub spartak

boćanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.