Komentara: 5
Pregleda: 3215
Foto

OŠ "Jovan Mikić" obeležila 63. godišnjicu postojanja

12.05.2023. u 17:06h
Izvor: Subotica.com
OŠ "Jovan Mikić" obeležila 63. godišnjicu postojanja

"Najbolja je Jovan Mikić škola" - ovako se završava pesma koju su u okviru svečane priredbe izveli članovi školskog hora, a da đaci zaista to i misle potvrdio nam je Vukašin Đuran, učenik 4.b razreda.

Meni je u mojoj školi prelepo. Imam mnogo prijatelja, družimo se, smejemo, učimo i pazimo na svakom času. Srećni smo što imamo veoma dobru učiteljicu, Sanju Vučković koja se trudi da nam objasni sve i da nas pripremi za dalje školovanje - priča Vukašin - Već tri godine treniram džudo, pa sam danas primio diplomu za osvojeno 3. mesto na Regionalnom školskom prvenstvu u Novom Sadu.

OŠ "Jovan Mikić" obeležila 63. godišnjicu postojanjaOŠ "Jovan Mikić" obeležila 63. godišnjicu postojanjaU ovoj vaspitnoj ustanovi trenutno se obrazuje više od 800 đaka na dva nastavna jezika (srpski i mađarski).

Ovo je prilika da pohvalimo naše đake pošto su postigli vrhunske rezultate i postignuća na brojnim takmičenjima, kao i nastavnike koji predano rade sa našom decom. Danas smo napravili malu retrospektivu onoga što smo uradili u prethodnoj godini - istakla je Marija Milodanović, direktorka OŠ "Jovan Mikić" -  Imamo dobru saradnju sa lokalnom samoupravom koja nam pomaže da poboljšamo uslove za realizaciju vaspitno-obrazovnog rada. Obnovili smo deo platoa ispred škole, sredili atrijum i krov i kupili smo mnogo nastavnih sredstava. 

OŠ "Jovan Mikić" obeležila 63. godišnjicu postojanja

Svečanosti, na kojoj su nastupili talentovani i kreativni đaci, prisustvovali su bivši učenici škole, roditelji i brojni gosti.

Izvor: Subotica.com
Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić" Proslava Dana OŠ "Jovan Mikić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 3215
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

dan škole

školska priredba

marija milodanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.