Komentara: 18
Pregleda: 5710
Foto

OŠ "Jovan Mikić" dobila novi sportski teren

02.10.2017. u 18:11h
Izvor: Subotica.com
U OŠ "Jovan Mikić" danas je otvoren obnovljen sportski teren, koji će đacima koristiti za nastavu fizičkog, a svim meštanima Kertvaroša za rekreaciju.
OŠ "Jovan Mikić" dobila novi sportski teren

U obnovu terena koji je sada prekriven tartan podlogom uloženo je 2,45 miliona dinara, a radove su finansirali Pokrajinski sekretarijat za sport i Grad Subotica.

- Gradnja sportske infrastrukture, odnosno adaptacija i rekonstrukcija terena jeste jedan od prioriteta Pokrajinske vlade i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Školski sport je baza, svi mi koji smo dostigli velike uspehe smo na ovakvim terenima načinili prve sportske korake - izjavio je pokrajinski sekretar za sport  Vladimir Batez.

Jedan od prioriteta lokalne samouprave je izgradnja sportske infrastrukture, što se ogleda u do sada realizovanim projektima poput reflektora na Gradskom stadionu i novog balona za bazen u Dudovoj šumi. Uskoro će Hala sportova dobiti neophodnu klimatizaciju, a naredne sedmice ovakvu tartan podlogu dobiće sportski tereni u Prvomajskoj ulici. Ovaj teren u velikoj meri povećava kvalitet nastave fizičkog vaspitanja, smanjuje povrede kod naše dece, i sa ovim trendom ćemo nastaviti – istakao je Nemanja Simović, član GV za sport i omladinu i najavio da uskoro treba da bude izabran izvođač radova za sistem klimatizacije u Hali sportova. - Nadam se da ćemo se uskoro moći da pohvalimo da je hala klimatizovana i da ćemo moći da budemo domaćini velikih sportskih takmičenja.

OŠ "Jovan Mikić" dobila novi sportski teren

Obnova terena, starog skoro pola veka, bila je neophodna, jer je stari bio dotrajao i neupotrebljiv.

- Pored terena, škola je nedavno dobila letnju učionicu na otvorenom, investiciju vrednu 1,3 miliona dinara i sanitarni čvor čija je izgradnja koštala dva miliona dinara i zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi koja brine ne samo o našoj, nego i o ostalim školama u gradu – naglasila je direktorka škole Marija Milodanović

Izvor: Subotica.com
Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom Obilazak obnovljenog sportskog terena sa tartan podlogom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 5710

Povezana vest

Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

nemanja simović

sportski teren

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.