Komentara: 14
Pregleda: 6578
Foto

Obnovljen košarkaški teren u Prvomajskoj

12.10.2017. u 14:08h
Izvor: Subotica.com
Na terenima Sportsko-rekreativnog centra "Prvomajska" danas je zvanično dat na upotrebu obnovljeni košarkaški teren sa tartan podlogom, namenjen sugrađanima kako za rekreativno igranje, tako i za organizovanje turnira u basketu i košarci. 
Obnovljen košarkaški teren u Prvomajskoj

U poslednjih deset dana, ovo je drugi sportski teren koji je obnovljen. Prethodno je na sportskom terenu u OŠ "Jovan Mikić" postavljena tartan podloga, kako bi ga, pre svega, đaci ove škole koristili za nastavu fizičkog vaspitanja, a gradonačelnik Subotice je najavio da će sledeća obnova biti na sportskim terenima na Paliću. 

- Radimo na obnovi svih sportskih terena, a ono što će uslediti jeste obnova sportskog terena na Paliću. Nadam se da ćemo sledeću sezonu i Prvomajski uranak dočekati sa novim terenom - rekao je Bogdan Laban, dodavši da je za obnovu terena u Prvomajskoj izdvojeno je oko milion i 500 hiljada dinara iz budžeta Grada Subotice.

Obnovljen košarkaški teren u Prvomajskoj

Osim gradonačelnika, otvaranju terena prisustvovali su i zamenica gradonačelnika Timea Horvat, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović i direktor JKP "Stadion" Robert Tot.

Tokom predaje košarkaškog terena na korišćenje takođe je najavljeno da se danas otvara javna nabavka za klimatizaciju Hale sportova, kako bi Subotica sledeće godine spremno dočekala velika sportska takmičenja.

Izvor: Subotica.com
Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku Predaja na upotrebu tartan terena za košarku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 6578

Povezana vest

Povezane teme

teren u prvomajskoj ulici

prvomajska

obnova terena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.