Komentara: 1
Pregleda: 1560

OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" akreditovana kao Centar za talente

25.03.2019. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Na 10. danima talenata u Budimpešti, OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" dobila je važno priznanje – akreditaciju Centra za talente. Zahvaljujući ovoj akreditaciji, škola je postala deo Mreže centara za talente Mađarske, koja je članica Evropskog centra za talente.
OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" akreditovana kao Centar za talente

Akreditaciju Centra za talente, OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" dobila je na osnovu stručnog praćenja i vrednovanja rada nastavnika škole sa učenicima tokom protekle tri godine, kao i na osnovu projekata koje je škola sprovodila i rezultata koje je postizala na poljima takmičenja i vannastavnih aktivnosti. Akreditacije je pripala školi i na osnovu stručnog usavršavanja nastavnika i njihove uloge u izgrađivanju motivacije za rad i podrške učenicima, te na osnovu uključivanja roditelja i lokalne zajednice u rad i aktivnosti škole.

Državna agencija za podršku talentima Mađarske i Mreža mađarskih centara za talente organizovale su svečanu dodelu akreditacije školama iz Mađarske i okolnih zemalja, koje su svojim aktivnostima i radom sa učenicima zaslužile ovu prestižnu akreditaciju. Zahvaljujući ovoj akreditaciji, OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" postala je deo Mreže centara za talente Mađarske, koja je članica Evropskog centra za talente.

Osim ove škole, kao Centar za talente akreditovana je i OŠ "Sečenji Ištvan" kojoj je ovo važno priznanje dodeljeno prošle godine, na 9. danima talenata u Budimpešti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1560
Povezane vesti
Povezane teme
osnovna škola jovan jovanović zmaj
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.