Komentara: 0
Pregleda: 2325
Foto

OŠ "Ivan Goran Kovačić" u projektu "EUgreenweek"

30.05.2022. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
OŠ "Ivan Goran Kovačić" u projektu "EUgreenweek"

Đaci OŠ "Ivan Goran Kovačić" učestvuju u projektu pod nazivom "EUgreenweek" koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine. Tim povodom, u školi je upriličena akcija sadnje povrća i cveća.

- Naš zadatak bio je da posadimo povrće, odnosno paprike i paradajz, kao i neke cvetne vrste. Na taj način pokušali smo da podignemo svest o važnosti očuvanja životne sredine i da se podsetimo na značaj ekologije - objašnjava Ivana Papeš Bogosavljev, učiteljica u Osnovnoj školi "Ivan Goran Kovačić".

OŠ "Ivan Goran Kovačić" u projektu "EUgreenweek"Osim u ovoj subotičkoj školi, projekat "EUgreenweek" tokom nedelje realizovaće se u još 19 škola širom zemlje.

- Naša škola godinama je član Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika, koja je partner Evropske komisije u ovom projektu. Aktivnost koju smo danas realizovali u školi, preko interneta su uživo mogli pratiti đaci iz drugih škola koje učestvuju u projektu, a mi ćemo tokom nedelje pratiti njihove aktivnosti. Teme koje deca obrađuju su različite, pa tako, između ostalog, uče o značaju očuvanja pijaće vode, o značaju šuma i slično

OŠ "Ivan Goran Kovačić" u projektu "EUgreenweek"

O važnosti životne sredine osnovci uče i na časovima građanskog vaspitanja, kao i na časovima odeljenskog starešine. 

Izvor: Subotica.com
Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine Sadnja paradajza u okviru projekta koji ima za cilj podizanje svesti o očuvanju životne sredine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2325
Povezane teme

Oš Ivan Goran Kovačić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.