• Pregleda: 10428

Organizacijom žurke pomogli uređenje Dečje hirurgije

Organizacija mađarske omladine "VIFO" uložila je 98 hiljada dinara prikupljenih od ulaznica sa humanitarne žurke “Save the kids” u uređivanje dečje hirurgije subotičke Opšte bolnice, a pomoć su pružili i Šeki enterijeri.
Organizacijom žurke pomogli uređenje Dečje hirurgije

Ova žurka humanitarnog karaktera održava se tradicionalno duži niz godina, a redovno okuplja brojna poznatija imena subotičke DJ scene, ali i mlađe neafirmisane muzičke umetnike koji se redovno odazivaju i svojim nastupom daju doprinos organizaciji.

Kako je rečeno, uskoro se završavaju radovi tokom kojih su okrečeni i crtežima ukrašeni zidovi dečije hirurgije.

Koordinator akcije Norbert Nađ kaže da su renovirali tri sobe, okrečili ih i nacrtali crteže, te da su nabavili stol za ručavanje sa deset stolica, tri kancelarijske stolice i 6 taburea, kao i da su zamenili vrata ugradnog ormana.

Norbert dodaje da je osoblje pohvalilo radove i da su srdačno primili volontere, dok je dečji hirurg dr. Karolj Čakanj zahvalio omladincima u ime Dečjeg hirurgije što su obavili ovaj veliki posao i pružili veliku pomoć.

VIFO najavljuje da će i naredne godine organizovati sličnu humanitarnu akciju.

Izvor: RTV Pannon

povezane teme

6
timberland Odgovori
Sram te bilo Subotice !!! Ovo si dozvolila? Da ljudi skupljaju pare za krecenje decijeg odeljenja itd...? Uzas
TELEVIZOR Odgovori
Ovo je plemenito i za pohvalu, a ne one zene iz sns-a fejkerke..
antifašista Odgovori
Svaka čast , odlično urađeno ! Sad je donacija na pravom mestu ! Ovako bi trebali svi da postupe, a ne da daju novac, pa onda renoviranje jednog kupatila ispadne 3000 €vra !!!
Професор Odgovori
Похвала за момке који се из године у годину, организацијом Save the kids ангажују на овом хуманитарном пројекту. Лично их познајем, па сам свестан колико се залажу, и колико им је битно да помогну. Желим Вам још много година племенитог рада. Чуди ме да је вест уопште објављена, с обзиром да никакве везе нема са политиком - похвала.
ffilozoff Odgovori
Ovakve vesti ulepsaju dan!!! Sto vise ovakvih vesti ...
sloba958 Odgovori
Svaka čast
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.