Komentara: 0
Pregleda: 1695

Opštinska smotra recitatora održaće se onlajn, 19. marta

11.03.2021. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
U cilju zaštite i bezbednosti svih učesnika, te zbog nepovoljne i nepredvidive epidemiološke situacije kovid-19, Opštinska smotra recitatora "Pesniče naroda mog" održaće se u petak, 19. marta, putem "Zoom" platforme, a ne u petak, 12. marta, kako je ranije najavljeno, saopštila je Gradska biblioteka Subotica.
Opštinska smotra recitatora održaće se onlajn, 19. marta

Kako bi svi učesnici smotre imali iste uslove, potrebno je da snime kako govore recitaciju i snimak pošalju najkasnije do utorka, 16. marta, na imejl adresu: gbibliotekasubotica@gmail.com ili, ako je veći fajl u pitanju, putem aplikacije: wetransfer.com.

Kao i prethodnih godina, takmičenje recitatora će obuhvatiti tri uzrasne kategorije, odnosno mlađu za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole, srednju za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole i stariju za srednjoškolce, a snimak održane onlajn smotre biće objavljen na Jutub kanalu Gradske biblioteke Subotica.

Viši rang takmičenja, odnosno Zonska smotra, održaće se 24. marta takođe u onlaj formatu.
 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1695
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

gradska biblioteka subotica

smotra recitatora

recitatori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.