Komentara: 11
Pregleda: 8907

Oproštajni koncert Maćaša Murenjija u ponedeljak u Velikoj većnici

08.06.2018. u 14:56h
Izvor: Subotica.com
Veliki oproštajni koncert pod nazivom "Uvek sa vama" dirigenta Maćaša Murenjija održaće se u ponedeljak u Velikoj većinici Gradske kuće, s početkom u 19 i 30 časova. Ulaznice za koncert, po ceni od 500 dinara, mogu se kupiti u Gradskoj suvenirnici.
Oproštajni koncert Maćaša Murenjija u ponedeljak u Velikoj većnici

Povodom odlaska u penziju i 35 godina postojanja Ženskog omladinskog hora, poznati subotički dirigent i profesor muzike Maćaš Murenji, odlučio je da po poslednji put organizuje koncert kako bi se na poseban i dostojanstven način oprostio od subotičke publike.

- Na programu će se naći operske i operetske arije, narodne pesme, svetski hitovi i zabavna muzika, kao i klasična dela. Biće mnogo iznenađenja, a jedno od njih je to što ćemo izvesti praizvedbu kompozicije "Barselona" - kaže Muranji, koji će u ponedeljak uveče držati dirigentsku palicu.

Na koncertu će nastupiti Ženski omladinski hor, "M.M." orkestar, grupa "Money Money" i tamburaški orkestar "Ravnica". Među specijalnim gostima biće Dušan Svilar, Mirna Radulović, Marko Žigmanović, Gordana Vidaković, Andrej Ademi, Jellena iz Beograda, Agota Vitkai, prvakinja novosadske Opere i mnogi drugi.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Gradskoj suvenirnici po ceni od 500 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 8907

Povezana vest

Povezane teme

koncert

koncert gradska kuća

murenji maćaš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.