Komentara: 1
Pregleda: 2292

Oprez: Sneg pada sa krova!

28.03.2013. u 16:16h
Izvor: RTV Yueco
Ukoliko šetate ulicama grada postoji velika mogućnost da će na vas pasti sneg koji se otapa sa krovova. Iz tog razloga vlasnici zgrada uz pomoć komunalne policije postavili su žute trake na mesta gde postoji opasnost od odrona snega.
Oprez: Sneg pada sa krova!

U komunalnoj policiji kažu da se uglavnom svi vlasnici objekata pridržavaju gradske uredbe i redovno obeležavaju rizična mesta.

Svake godine kada sneg počne da se topi većina Subotičana izbegava šetnju ispod nadstrešnica zgrada zbog odbrona snega. Iako je grad vidno obeležen žutim trakama, koje je potrebno u većem luku obići, ima i onih koji takve stvari ne primećuju, doduše u manjini.

Komunalna policija nije podnela niti jednu prekršajnu prijavu s obzirom na to da je svuda jasno obeleženo mesto gde postoji potencijalna opasnost od odrona snega.

Najsigurnije bi bilo da ovih nekoliko dana dok se sneg ne otopi šetate što dalje građevina, kao i da s vremena na vreme podignete pogled, kako biste uvideli potencijalnu opasnost.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2292
Povezane teme

sneg u Subotici

topljenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.