• Pregleda: 6491

Oprez - lažni apotekari

Oprez - lažni apotekari

Iz Apoteke Subotica informišu gradjanstvo da su u periodu od proteklih mesec dana dobili nekoliko upozorenja da nepoznata osoba u ime Apoteke nudi farmaceutske proizvode po veoma povoljnim cenama.

Rukovodstvo ustanove upozorava gradjane da Apoteka ne stoji iza ovih poziva, da se radi o prevari i da apoteka uopšte ne radi prodaju putem telefona.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

6
xy Odgovori
Trebalo bi vec zabraniti svako uznemiravanje telefonskim putem. Kakve su te "firme"??
emkimke Odgovori
A ko je toliko naivan da kupuje nesto sto mu nude preko telefona????? Ma nista bre, hvala lepo i lupim slusalicu. Ni sama ne znam zasto uopste i imam fixni telefon, kada zvoni jedino kad ovakvi zovu, uopste se ne koristi a placam mesecno 600 dinara. Sve razmisljam da ga otkazem.
ludica Odgovori
Mene su zvali pre par dana i nudili neke magnete koji koštaju preko 3000,00 a sada kao neka promocija dobijam ih po 1600,oo
Naravno zahvalila sam se i nisam prihvatila
daca Odgovori
Mene je kontaktirala apoteka ''Ortopedik '' pokraj banke Inteza i nude magnetne proizvode . Lekove bilo kakve vrste ne nude. Nažalost je to što smo svi negde ostavili svoje podatke, recimo na karticama za jeftinije snabdevanje kod Goodwil apoteke ,Topshop prodaju itd. a oni svi koriste naše podatke i u reklamne ili promoterne svrhe. Ja sam rešila da brojeve telefona više nigde ne ostavljam.
xy Odgovori
@daca
Oni koriste telefonski imenik,alo zalosno je sto dobiju dozvolu,da ih upotrebe. Trebalo bi zatvoriti sve te firme,koji ovako varaju narod,i prodaju razne bofle. Nazalost mnogi nasedaju. Mame ljude poklonima,"besplatnim pregledima",a veze nemaju sa medicinom. Kako mogu dobiti dozvolu za rad?
M5 Odgovori
Mene su počeli da zovu na fiksni telefon, nudeći sve i svašta, od momenta kada je BANKA (i Kreditni biro) došla do mojih podataka.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.