Komentara: 28
Pregleda: 23843

Opljačkana menjačnica "Box", policija traga za razbojnikom koji je otuđio oko 4.000 evra

16.02.2021. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
Za sada nepoznati muškarac nešto pre 14 časova, pod pretnjom nožem, od radnice menjačnice tražio je, a zatim otuđio novac i pobegao u nepoznatom pravcu. U toku je potraga za osumnjičenim.
Opljačkana menjačnica "Box", policija traga za razbojnikom koji je otuđio oko 4.000 evra

Danas oko 13,40 časova opljačkana je menjačnica Box, na uglu ulica Đure Đakovića i Branislava Nušića, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Subotica. Za osumnjičenim se intezivno traga, a kako nezvanično saznajemo radi se o muškarcu koji je pod pretnjom nožem od radnice menjačnice otuđio zbirno oko 4.000 evra, deo u dinarima.

Vrlo brzo po izvršenju krivičnog dela, koje Osnovno javno tužilaštvo kvalifikuje kao razbojništvo, veliki broj policijskih službenika krenuo je u opsežnu potragu za osumnjičenim, na osnovu opisa koji su dobili na licu mesta. Potraga je još uvek u toku.

Drskost pljačkaša je utoliko veća što se na stotinjak metara, u prometnom delu grada, nalazi 1. Policijska stanica, a vreme izvršenja pljačke je u vreme kada je i saobraćaj intenzivniji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 23843
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.