• Pregleda: 4853

OK "Vizura" pobednik 5. memorijala "Josip Josa Marković"

U petak i subotu Hala sportova bila je domaćin tradicionalnog odbojkaškog turnira za devojke, petog po redu, koji se održava u znak sećanja na odbojkaškog radnika Josipa Josu Markovića. Ovogodišnji pobednik je ekipa Vizure.
OK "Vizura" pobednik 5. memorijala "Josip Josa Marković"

Odbojkašice beogradske Vizure turnir su završile sa maskimalnim učinkom, tri pobede u tri susreta i zasluženo ponele titulu najbolje ekipe. Ovo je druga titula Vizure na "Josip Josa Marković" memorijalu. "Ajkulice" u svoj prvi trofej osvojile 2012. godine, u prvoj sezoni memorijala, posle njih su redom osvajali Crvena zvezda, Spartak i Jedinstvo (SP).

Odbojkašice Spartaka imale su dva poraza i jednu pobedu i turnir su završile kao treće, iza Jedinstva iz Stare Pazove od kojeg su poražene sa 3:1, a ispred Crvene zvezde koju su savladale sa 3:2.

Pored trofeja za najbolju ekipu podeljeni su i "mini-trofeji" za pojedinačne uspehe. Z a najboljeg igrača proglašena je Katarina lazović iz Vizure, najbolji bloker je bila Ivana Mrdak (Pazova), tehničarka, Aleksandra Čirović (Vizura), dok je najbolji libero bila Aleksandra jegdić iz Spartaka.

Rezultati svih mečeva 5. emmorijala: Spartak – Vizura 1:3, Jedinstvo (SP) – Crvena zvezda 3:0, Jedinstvo (SP) – Vizura 0:3, Spartak – Crvena zvezda 3:2, Vizura – Crvena zvezda 3:2 i Spartak – Jedinstvo (SP) 1:3. Konačan poredak: Vizura 3-0, Jedinstvo SP 2-1, Spartak 1-2 i Crvena zvezda 1-2.

Već narednog vikenda odbojkašice Spartaka odigraće poslednji turnir pred početak superligaške sezone, u Beogradu, gde će pored Subotičanki igrati domaćin Crvena zvezda, zatim Jedinstvo (SP) i TENT.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.