Komentara: 0
Pregleda: 4077
Foto

Odžan prvi Sajam zdravlja i alternativne medicine

17.04.2016. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Odžan prvi Sajam zdravlja i alternativne medicine

U organizaciji poliklinike „Badawi“ u atrijumu hotela „Galleria“ u subotu je održan prvi Sajam zdravlja i alternativne medicine.

- Zadovoljni smo posetom i odzivom posetilaca, ali pravo zadovoljstvo dolazi tek kasnije, kada građani isprobaju terapije koje su dobili i kada one budu dale svoj učinak – isitiče dr Marija Krmpotić Badawi. - Cilj ove manifestacije je promocija holističke ambulante, koja nudi lečenje na jedan prirodan način. Koriste se stare i efikasne terapije, na potpuno prirodnoj bazi.

Prva smotra zdravlja i alternativne medicine okupila je 14 izlagača, koji su pored medicinskih usluga nudili i zdravu hranu, prirodnu kozmetiku, savete...

- Izašli smo iz ordinacija, iz prostora gde pacijenti često osečaj neku nekagodu i verujem da će u ovoj prijatnoj atmosferi divnog hotela „Galleria“ lakše da priđu lekaru i potraže savet – dodaje dr Badawi. - Ovom prilikom mogu da dobiju i vaučere sa popustom od 50 odsto, koji važi za tu osobu i još jednu koju preporuči. Vaučere treba sačuvati, jer ćemo organizovati nagradnu igru.

Odžan prvi Sajam zdravlja i alternativne medicine

Odžan prvi Sajam zdravlja i alternativne medicine

Izvor: Subotica.com

Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi

Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi
Pogledaj ostale fotografije

Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje)

Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje) Sajam zdravlja i alternativne medicine poliklinike Badawi (otvaranje)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 4077

Povezana vest

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

badawi

poliklinika badawi

sajam zdravlja i alternativne medicine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.