• Pregleda: 2418

Održano takmičenje "Najlepši uskršnji aranžman" subotičkog Gerontološkog centra

Održano takmičenje "Najlepši uskršnji aranžman" subotičkog Gerontološkog centra

U prostorijama gerontološkog kluba Centar 1, danas je održano takmičenje, pod nazivom „Najlepši uskršnji aranžman“, a radove su izlagale članice iz deset gerontoloških klubova i tri domska objekta.

Pobednički aranžman, Slavice Prćić iz gerontološkog kluba Đurđin, predstavljaće subotički Gerontološki centar, na ovogodišnjem tradicionalnom takmičenju, ustanova socijalne zaštite u Molu.

- „Gerontološki centar Subotica, je ove godine organizovao prvu Uskršnju izložbu, „Uskršnjih aranžmana“, i nadam se da će ova izložba postati tradicionalna. Kroz ovu izložbu naši korisnici i članovi Gerontoloških klubova pokazuju svoju kreativnost, rada, strpljenje i privrženost ustanovi u kojoj borave. Mi ove godine slavimo 45 godina postojanja, Otvorene zaštite u Subotici, a nadam se da će ta tradicija biti nastavljen. Iskoristio bih priliku da najavim proslavu, koja ce se održati za par nedelja, povodom 45 godina uspešnog rada Otvorene zaštite.  Želim da apelujem na sve društvene činioce, da nam pomognu da opstanemo u ovim teškim vremenima i da svakako ne dođe do gašenja Otvorene zaštite kako je više puta najavljeno u proteklom periodu.“ - izjavio je Petar Balažević, direktor Gerontološkog centra u Subotici

Izvor: TV Subotica

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.