Komentara: 1
Pregleda: 5707

Održano predavanje na temu "Upravljanje vremenom u preduzeću"

24.05.2016. u 18:09h
Izvor: Subotica.com
U okviru „Karavana znanja“ u Regionalnoj privrednoj komori održano je besplatno predavanje na temu „Upravljanje vremenom u preduzeću“.
Održano predavanje na temu "Upravljanje vremenom u preduzeću"

„Karavan znanja“ predstavlja seriju interaktivnih predavanja o unapređenju preduzetničkih veština i znanja, koje uz podršku Udruženja poslodavaca Srbije, zajednički realizuju Doba fakultet za primenjene poslovne i društvene studije iz Maribora i agencija „Blumen group“ iz Beograda.

U ulozi predavača bila je direktorka „Doba“ poslovne grupe, Jasna Dominiko Baloh, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti upravljanja vremenom u preduzećima. Zainteresovanim privrednicima ona je kroz praktične primere pokazala koliko je za postizanje poslovnog uspeha značajno pravilno postavljanje prioriteta, disciplina i stalna kontrola onoga što je postignuto.

-Kada planiramo obaveze, mi možemo da dobijemo jedan sat više slobodnog vremena koji ćemo iskoristiti za druženje sa prijateljima, neki drugi posao ili hobi. Cilj je da mi upravljamo vremenom, a ne da vreme upravlja nama. Najčešće greške činimo kada ne postavimo ciljeve dovoljno jasno, jer nam se tada čini da radimo mnogo, ali da ne postižemo dovoljno - kaže Dominiko Baloh.

Održano predavanje na temu "Upravljanje vremenom u preduzeću"

Među najčešćim „kradljivcima“ vremena u savremenom svetu su SMS poruke, telefoni, kao i razgovori sa prijateljima ili šefovima u toku radnog vremena.

-Mi mislimo da u svakom trenutku moramo biti dostupni na telefon, što nije u redu. Moramo da isplaniramo sate u kojima ćemo moći sami, na miru, da čitamo i usavršavamo se-dodaje Dominiko Baloh.

Cilj akcije „Karavan znanja“ koja se već drugu godinu realizuje u pet gradova Srbije je da privrednicima približi savremene poslovne veštine radi boljeg pozicioniranja na tržištu.

- Subotica je drugi grad koji smo posetili ove godine. Želimo da upoznamo privrednike malih i srednjih preduzeća sa najsavremenijim znanjima i omogućimo im umrežavanje, kako bi oni razmenjivali iskustva-kaže menadžerka agencije „Blumen group“ Hristina Stojiljković.

Izvor: Subotica.com
Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom" Predavanje "Upravljanje vremenom"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5707
Povezane teme

regionalna privredna komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.