Komentara: 0
Pregleda: 2989
Foto

Održano predavanje Execom Nord-a na Ekonomskom fakultetu u Subotici

19.01.2018. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici softverske kompanije "Execom Nord" održali su juče predavanje na Ekonomskom fakultetu u Subotici.
Održano predavanje Execom Nord-a na Ekonomskom fakultetu u Subotici

Predavanje je održano studentima sa studijskog programa Poslovni informacioni sistemi, kao i studentima prve godine novog studijskog programa Poslovna informatika, koji je formiran u skladu sa potrebama tržišta za kompanije poput Execom Nord-a.

S obzirom da ovi studenti u okviru svojih studijskih programa osim programiranja uče i o marketingu i trgovini, znanje koje stiču poželjno je u IT industriji u saradnji sa klijentima i na realizaciji međunarodnih projekata.

To je bio i povod da kompanija Execom Nord studentima predstavi mogućnosti studentske prakse, kao i stipendije za najbolje studente nakon završene prakse.

EXECOM NORD osnovan je 2016. godine, kao ogranak novosadske softverske kuće Execom, i trenutno zapošljava 10 IT inženjera, sa tendencijom rasta. Uz jake veze sa lokalnim obrazovnim ustanovama, kompanija pretenduje da, uz kontrolisan rast, postane lider na ovom delu tržišta.

Pored toga, studenti su od izvršnog direktora Bojana Đurića i softver developera Mladena Milankovića imali priliku da čuju mnogo o kompaniji i njenom poslovanju, te da saznaju nešto više o programskim jezicima i međunarodnim projektima na kojima radi Execom Nord i Execom grupa.

Saradnja Execom Nord-a i Ekonomskog fakulteta u Subotici biće nastavljena i u narednom periodu, pa je u planu organizovanje edukativnih radionica i poseta kancelarijama Execom Nord-a u Subotici i Execom-a u Novom Sadu.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 2989
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica predavanje execom execom nord
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.