Komentara: 2
Pregleda: 2738
Foto

Održani 47. Berbanski dani u Hajdukovu

27.09.2015. u 09:56h
Izvor: Subotica.com
Danas se u Hajdukovu završava tradicionalna manifestacija u slavu grožđa i vina, 47. izdanje Berbanskih dana. Ova manifestacija se održava samo nedelju dana nakon palićkih Berbanskih dana.
Održani 47. Berbanski dani u Hajdukovu

U selu Hajdukovo ovog vikenda održava se najstarija manifestacija berbanskih dana u ovom delu Bačke, koja okuplja veliki broj proizvođača iz subotičko-horgoške regije.

Za razliku od Palića Berbanski dani na Hajdukovu traju tri dana, počeli su petak tokom poslepodneva svečanim otvaranjem, a završavaju se danas zabavnim i kulturnim programom, degustacijom rakije i vina, svečanom misom i za kraj predstavom na fudbalskom terenu u Hajdukovu. Program možete pogledati u povezanoj vesti.

Manifestaciju "47. Berbanski dani u Hajdukovu" u petak su su otvorili gradonačelnik Subotice Jene Maglai i Ištvan Haško, predsednik MZ "Hajdukovo".

foto: Tibor Tot

Što se tiče jučerašnjeg dana u sklopu manifestacije održani Međunarodni fudbalski turnir za veterane, susreti motorista, odbojkaški turnir za žene, a zabavni deo se nastavio sa retro večeri.

Iako vreme prethodna tri dana nije išlo na ruku organizatora na manifestaciji je svoje proizvode izložilo pedesetak učesnika, a privukla je veliki broj meštana Hajdukova, posetilaca iz okolnih prigradskih naselja, ali i iz Mađarske.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2738
Povezana vest
Povezane teme
jene maglai berbanski dani berbanski dani na hajdukovu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.