Komentara: 0
Pregleda: 1634
Foto

Održana tradicionalna akcija "Filantropija u muzici i slici" u Politehničkoj školi

22.12.2021. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Svake godine, uoči novogodišnjih praznika, Politehnička škola organizuje humanitarni koncert i prodaju slika svojih učenika, a ova godine je akcija po prvi put organizovana pod pokroviteljstvom Koalicije za dobročinstvo i Fondacije "Ana i Vlade Divac", te će sav prikupljen novac biti doniran humanitarnoj organizaciji "Svi za Kosmet".
Održana tradicionalna akcija "Filantropija u muzici i slici" u Politehničkoj školi

Akcija "Filantropija u muzici i slici", koja se održala po sedmi put, ove godine je okupila sadašnje i bivše đake Politehničke škole, ali i učenike iz drugih škola, koji su pesmom ili svojim radovima odlučili da pruže pomoć onima koja je potrebna.

- Svašta nešto lepo je moglo da se kupi. To su knjige, umetnička dela, crteži i grafički radovi naših učenika, koje su oni na praksi ili za vreme nastave izrađivali - kazao je Čongor Nađ, profesor fizičkog vaspitanja, dodajući da interesovanje učenika za učešće u ovoj akciji raste iz godine u godinu, o čemu najbolje svedoči puna sala Politehničke škole.

Održana tradicionalna akcija "Filantropija u muzici i slici" u Politehničkoj školiOno po čemu je ovogodišnja akcija bila drugačija, jeste da se po prvi put organizovala pod pokrovitelstvom Koalicije za dobročinstvo i Fondacije "Ana i Vlade Divac" u sklopu projekta za unapređenje okvira za davanje, a kako je objasnila Stela Šarović, profesorka književnosti, poenta je u darivanju i solidarnosti.

- Sav prikupljen novac namenjen je humanitarnoj organizaciji "Svi za Kosmet", koji ćemo uplatiti na tekući račun i time ćemo završiti akciju koja je već započeta i jednim delom privedena kraju, a to je bilo sakupljanje slatkiša. To smo već obavili i ovo je sada završetak te akcije za humanitarnu organizaciju "Svi za Kosmet" - kazala je Šarović.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici" Humanitarni koncert i prodaja slika u okviru akcije "Filantropija u muzici"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1634
Povezane teme

politehnička srednja škola

humanitarni koncert

politehnička škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.