Komentara: 0
Pregleda: 1942

Održana smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine

09.05.2014. u 19:26h
Izvor: Subotica.com
U Tehničkoj školi u Subotici juče je održana jedinstvena smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine, učenika osnovnih škola iz Subotice i učenika Tehničke škole "Ivan Sarić" iz Subotice.
Održana smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine

U okviru Smotre učeničkih radova radovi su prikazani u dve kategorije: informacione tehnologije i izrađeni elementi, sklopovi, uređaji dok su u okviru Projektne nedelje 2013-2014 radovi podeljeni u tri kategorije: mašinstvo i mehatronika, elektrotehnika, mikroračunari i informatika i nastava.

Cilj ove manifestacije je podsticanje i promovisanje kreativnog i inovativnog rada učenika i nastavnika, kao i primena teorijskih znanja i veština u praksi.  Vrednovanje svih radova je obavljala komisija sastavljena od kompetentnih osoba koje nisu zaposlene u školama.

Izvor: Subotica.com
Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine Smotra učeničkih radova učenika mašinskih škola Vojvodine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1942
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.