Komentara: 3
Pregleda: 2475
Foto

Održana šahovska simultanka na Gradskom trgu

21.06.2014. u 14:47h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji šaha i šahovski profesionalci oprobali su se danas na Gradskom trgu i simultankama. Svi zainteresovani koji su se prijavili za ovaj mini turnir na otvorenom, ali i oni koji su naknadno izrazili želju da odigraju partiju šaha protiv velemajstora Nikole Sedlaka i Roberta Markuša, kao i dva intermajstora Novaka Čabarkape i Balinta Nađheđešija imali su to prilike da urade danas, u prisustvu mnogo posmatrača raznog uzrasta.
Održana šahovska simultanka na Gradskom trgu

Danas ispred Gradske kuće na prvoj šahovska simultanki između šahovskih majstora i građana Subotice.

Na simultanke se odazvalo preko 50 zainteresovanih takmičara koji su odigrali minimalno jednu partiju sa šahovskim profesionalcima.

Šahovske simultanke održavaju se u cilju popularizacije šaha. Dešavanje je organizovano tako da svako ko se prijavi za šahovsku simultanku mora da ponese sopstvenu šahovsku garnituru, uz besplatno učešće.

Pored nešto starijih sugrađana, svoju strast prema šahu pokazao je veliki broj mlađih ljubitelja ove drevne igre.

Održana šahovska simultanka na Gradskom trgu

Izvor: Subotica.com
Šahovska simultanka Šahovska simultanka Šahovska simultanka Šahovska simultanka Šahovska simultanka Šahovska simultanka Šahovska simultanka Šahovska simultanka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2475
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.