Komentara: 1
Pregleda: 4036
Foto

Održana radionica "Priča(j) o autizmu"

04.04.2016. u 18:03h
Izvor: Subotica.com
Održana radionica  "Priča(j) o autizmu"

U prostoru "Klein house" u subotu je održana radionica otvorenog tipa pod nazivom "Priča(j) o autizmu", u organizaciji udruženja "Mea lingua" iz Subotice.

Prisutni su imali prilike da čuju prezentacije o aktivnostima udruženja i da razgovaraju o autizmu sa predsednicom udruženja Aleksandrom Vuković i stalnim saradnikom dipl. defektologom Borisom Živkovim, da rešavaju ukrštenice vezanu za temu autizma, kao i da upišu svoje utiske u knjigu "Priča(j) o autizmu".

Atmosferu su upotpunili bend Chick Norris i mlada glumica subotičkog lutkarskog pozorišta Jasmina Pralija, a fotografije sa dešavanja, koje je napravio Bruno Šefer, možete videti u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer) Radionica  "Priča(j) o autizmu" (foto: Bruno Šefer)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4036
Povezane teme

osobe sa autizmom

autizam

svetski dan osoba sa autizmom

klein house

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.