Komentara: 0
Pregleda: 2746

Održana promocija subotičke scene ekstremnih sportova

16.07.2014. u 17:28h
Izvor: RTV Yueco
U Skejt parku kod klizališta održana je promocija subotičke scene ekstremnih sportova, na kojoj su učestvovali vozači rolera, brdskih bicikala i sjekta, a sve u cilju snimanja emisije o ovom sportu.
Održana promocija subotičke scene ekstremnih sportova

U organizaciji su učestvovali od Kancelarije za mlade Grada Subotica, kluba ekstremnog sporta "Spartak", skejt tima “Kobazz”, do Centra za razvoj vizuelne kulture iz Novog Sada. Organizatori ističu da su skejteri kao i ostali poklonici ekstremnih sportova u Srbiji poprilično marginalizovani, ali da se ta situacija lagano menja poslednjih godina.

Ideja Centra za razvoj vizuelne kulture jeste da se napravi serijal emisija o ovom ekstremnom sportu. S obzirom na to da je ovaj centar stacioniran u Novom Sadu, prvi film snimljen je tamo, a na red su došli i subotički skejteri.

Prvi skejt park koji je otvoren u Srbiji, bio je u Subotici, tako da je naš grad poznat u krugu ovog ekstremnog sporta, rekao je predsednik kluba ekstremnih sportova “Spartak”.

Darko Bačlija. Upravo subotički skejteri bili su stožeri popularizacije ovog sporta, samim tim što su uspešno organizovali i nekoliko festivala, koji su bili poprilično dobro posećeni. Ovu ideju podržala je i Kancelarija za mlade Grada Subotica.

Organizatori ističu da su skejteri kao i ostali poklonici ekstremnih sportova u Srbiji poprilično marginalizovani, ali da se ta situacija lagano menja poslednjih godina.

Izvor: RTV Yueco
Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova Promocija subotičke scene ekstremnih sportova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2746
Povezane teme

kancelarija za mlade

skejt park

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.