Komentara: 3
Pregleda: 5114

Održana promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk

14.02.2014. u 09:24h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće sinoć je održana promocije knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" dr Roberta S. Mendelsona sa komentarima i u prevodu prof. dr Maje Volk.
Održana promocija knjige "Ispovesti medicinskog jeretika" uz gostovanje Maje Volk

Ova knjiga spada među dela koja se retko mogu naći u našim knjižarama. Ona zahteva od vas da se zapitate, da sumnjate, da negodujete. Knjiga koja je i u drugim gradovima Srbije naišla na veliko interesovanje konačno je predstavljena i u našem gradu.

Pred oko stotinjak prisutnih o knjizi je kroz svoje iskustvo govorila Maja Volk.

"Dakle, kako početi početak? Tako što se... otvorite za primanje novih znanja i uvidite da nešto mora da se promeni. A šta vi možete da promenite? Pa sebe. Kako? Prvo, promenom goriva na koje idete. Promenom ishrane. Posle toga, vaše biće, duša i telo poželeće još znanja, još promena. I tome kraja nema. To je zaista početak života. Kao da je sve što je predhodilo tom trenutku bilo samo priprema, samo uvod u ovo što sledi. Predhodni život melanholije, očaja, bolesti, dobrote i poslušnosti se završio. Počeo je život ... radosti, borbenosti, slobode i kreativnosti." - poručila je Maja Volk.

Knjigu je izdala izdavačka kuća "Argus Media" i može da se kupi u knjižarama "Delfi", ili poruči preko Interneta.

Koncert: "Put oko sveta za 90 minuta" (Petak, 20 časova, HKC "Bunjevačko kolo")

Večeras, na Dan zaljubljenih, u HKC "Bunjevačko kolo" biće održan koncert pod nazivom "Put oko sveta za 90 minuta". Na desetak jezika i sa pričom o zemljama kroz koje prolazite uz pomoć muzike Maje Volk i Aleksandra Vavića obići ćete Mediteran, Italiju, Španiju, Francusku, Portugal, zatim Afriku preko Zelenortskih ostrva do Kenije i Južne Afrike, pa preko okeana do obale Južne Amerike kroz Argentinu, Brazil, Ekvador do Meksika, Kube, SAD i Jamajke . Zatim sledi Japan, Rusija i povratak u Evropu.

Kao što je bilo i sinoć u Gradskoj kući, tako će se i večeras sakupljati novčana pomoć za Biljanu Stojković, devetogodišnju Subotičanku obolelu od lokalnog recidiva teleangiektatičnog osteosarkoma leve potkolenice. Koncert počinje u 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 5114
Povezane teme

promocija knjige

biljana stojković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.