Komentara: 4
Pregleda: 13799

Održana promocija Banje Junaković u Subotici

29.04.2014. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Subotički penzioneri mogu da ostvare popuste, odnosno plaćanje boravka i lečenja na rate u Banji Junaković. Tim povodom u Velikoj većnici Gradske kuće održana je prezentacija ovih pogodnosti, kao i specifičnosti same banje koja se nalazi kraj Apatina. Pogodnosti omogućuje saradnje ove banje i Sosijete ženeral banke.
Održana promocija Banje Junaković u Subotici

Penzioneri zainteresovani za lečenje u Banji Junaković imaju na raspolaganju pun pansion, pregled lekara i do tri terapije dnevno već od 2.392 dinara dnevno, pa na više. Ova banja je preporučljiva za lečenje reumatskih bolesti, oboljenja kostiju, zglobova, povrede kičme, leđa, neurološke poremećaje i ginekološke probleme. Osim za penzionere i potrebe lečenja, ova banja je otvorena i za druge posetioce, kojima je na raspolaganju velnes program.

Penzionerima i ostalim Subotičanima u trećem životnom dobu povoljnije korišćenje usluga Banje Junaković olakšala je Sosijete ženeral banka, koja im nudi plaćanje usluga lečenja i boravka u ovoj banji na šest rata bez kamate. Osim toga, Sosijete ženeral banka nudi penzionerima i druge pogodnosti.

Današnja promocija u Gradskoj kući upriličena je u sklopu saradnje turističkoh organizacija Subotice i Apatina, u sklopu koje će i Subotica, odnosno Palić imati predstavljanje u ovom gradu na Dunavu.

Banja Junaković počela je sa radom pre više od tri decenije, a raspolaže sa 270 ležaja. Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena, kuglane i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža, što je obuhvaćeno mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima, o kojima više informacija možete pronaći na internet prezentaciji banje.

Sve pogodnosti za penzionere koje nudi Societe Generale Srbija, mozete pogledati na: http://www.societegenerale.rs/index.php?id=62.

Izvor: RTV Yueco
Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina Prezentacija Banje Junaković iz Apatina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 13799
Povezane teme

turizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.