Komentara: 0
Pregleda: 4703
Foto

Održana "Projektna nedelja" u MESŠC-u

08.05.2017. u 18:27h
Izvor: Subotica.com
U Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ održana je 13. po redu „Projektna nedelja“, manifestacija koja đacima pruža priliku da predstave svoj rad potencijalnim poslodavcima.
Održana "Projektna nedelja" u MESŠC-u

U okviru tradicionalne manifestacije, svoje inovativne radove predstavilo je tridesetak đaka ove škole, ali i pojedini osnovci. Prema rečima pomoćnika direktora Tehničke škole, Emila Peića cilj manifestacije je da učenici stečeno teorijsko znanje primene u praksi.

- Cilj je i da đaci sagledaju mogućnosti komercijalne prezentacije svojih radova. Sem učenika radove bi trebalo da vide i potencijani sponzori ili investitori za realne projekte koji bi se mogli pojaviti na tržištu - kaže Emil Peić, pomoćnik direktora u Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ - Pet do šest meseci traje sama izrada projekata. Nekad deca uz podršku roditelja biraju teme, ali često im u izboru teme pomažu i profesori.

Održana "Projektna nedelja" u MESŠC-u

Radove je ocenjivao stručni žiri, a najboljim učesnicima sutra će u 18 časova svečano biti uručene nagrade, kada će biti održana i prezentacija nagrađenih projekata po oceni žirija.

Izvor: Subotica.com
Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja" Manifestacija kreativnosti i inventivnosti mladih učenika "Projektna nedelja"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4703
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

projektna nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.