Komentara: 5
Pregleda: 3617
Foto

Održana "Konferencija beba"

10.09.2015. u 05:18h
Izvor: RTV City
Konferencija beba, manifestacija u okviru 2. Zavičajnih dana, održana je juče na Trgu slobode.
Održana "Konferencija beba"

Naši sugrađani koji su se u prepodnevnim satima zatekli u centru grada, imali su priliku da uživaju u zanimljivom muzičkom programu i plesnim performansima u kojem su učestvovala deca, ali i da se druže sa gostima ove manifestacije, Rašom Popov, Mošom Odalovićem, Todom Nikoletićem, i drugim autorima najlepših pesama posvećenih upravo deci. Pored toga, organizovano je i takmičenje beba, gde su roditelji imali priliku da prijave svoje mališane.

Organizator Konferencije beba je Kulturno- sportski centar sa Pala iz Republike Srpske, a manifestacija je prvi put organizovana pre šesnaest godina, od strane nekolicine roditelja sa ciljem da se mladi podstaknu na brak i rađanje. U okviru programa predviđeno je i takmičenje beba u raznim disciplinama, koje je izuzetno popularno među mladim roditeljima.

Raša Popov, čovek koji je svoj život posvetio deci, bio je gost Konferencije beba. U izjavi za City televiziju Popov je rekao da mnogo voli Suboticu jer je ona poznata po dečijim manifestacijama, a savetovao je i roditelje kako da svoje mališane vaspitaju na pravi način.

Organizator manifestacije je Savez srpskih udruženja Severnobačkog okruga, a pokrovitelj Grad Subotica.

Izvor: RTV City

"Dete je čovek veoma bitan"

"Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan" "Dete je čovek veoma bitan"
Pogledaj ostale fotografije

Održana "Konferencija beba"

Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba" Održana "Konferencija beba"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3617

Povezana vest

Povezane teme

zavičajni dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.