Komentara: 23
Pregleda: 5490

Održana izborna skupština Foruma žena GO SPS Subotica

15.11.2015. u 16:01h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Na Drugoj izbornoj skupštini Foruma žena SPS u Subotici koja je održana 13.11.2015. godine u Subotici izabrano je novo rukovodstvo Foruma žena SPS-a.
Održana izborna skupština Foruma žena GO SPS Subotica

Predsedništvo će ubuduće brojati 9 članica a za članove Predsedništva izabrane su: Tamara Dačić, Tamara Zagorac Mešter, Marija Krstin Mančić, Nađa Vukmirović, Blažena Anđelić, Desanka Rašović, Mirjana Kalaba, Dragana Đurović i Snežana Stipić.

Kandidaciona komisija je predstavila kandidate, a Skupština FOŽ-a SPS Subotica jednoglasno podržala izbor Tamare Dačić za predsednicu i Tamaru Zagorac Mešter za potpredsednicu FOŽ-a SPS u Subotici za naredne 4 godine.

Brojnim prisutnima su se obratile predsednica Foruma žena SPS u Vojvodini i poslanik u Skupštini AP Vojvodine Vesna Bjelić Francuski kao i koordinatorka za Severno - bački okrug Sanja Marić.

Predstavljen je i plan aktivnosti FOŽ u Subotici za naredni period od 4 godine koji će biće usmeren na mobilizacije građanki i građana i na unapređenju kvaliteta života, posebno osetljivih grupa kao što su deca, stari, bolesni, lica sa invaliditetom, izbegla lica kao i podrška hraniteljicama, jer je ovakav način brige o ugroženim kategorijama stanovništva primarni cilj Socijalističke partije Srbije.

Primarni cilj Foruma žena će biti da motiviše svakog pojedinca, u cilju aktivnijeg angažovanja na planu humanitarnog i obrazovnog rada, kao i na polju širenja društvene kreativnosti, kulture i tolerancije.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 5490
Povezane teme

sps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.