Komentara: 35
Pregleda: 8826
Foto

Održana izborna konferencija GrO Socijalističke partije Srbije

26.11.2014. u 09:41h
Izvor: Subotica.com
U Dečjem pozorištu sinoć je održana izborna konferencija na kojoj je izabrano 16 delegata koji će 14. decembra učestvovati na kongresu partije u Beogradu.
Održana izborna konferencija GrO Socijalističke partije Srbije

Izbornu konferenciju organizovalo je privremeno rukovodstvo GO na čijem čelu je Nebojša Crnogorac, a svojim prisustvom su je uveličali Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora, Radoslav Striković, potpredsednik pokrajinskog odbora, Marko Rovčanin, predsednik OO Mali Iđoš...

- U skladu sa našim kriterijumima vezanim za deveti kongres Socijalističke partije Srbije, među kojima su ostvareni rezultati na izborima, Subotici pripada 16 delegata a 17 na pokrajinskoj konfereniji u Novom Sadu – objasnio je Branko Ružić, neposredno po završetku konferencije. - Ovo je bila jedna demonstarcija jedinstva i snage SPS-a, reafirmacije našeg programa i politike koju promovišemo. Očekujem da ovo rukovodstvo iznedri 60 dana  posle kongresa,  u punom kapacitetu, jaku gradsku organizaciju, koja će i dalje imati važnu ulogu u loklanoj vlasti i mislim da će upravo to biti način za reafirmaciju SPS u Subotici i Severnobačkom okrugu. Smatram da posedujemo impozantan kadrovski potencijal, a tu je takođe i veliki broj mladih koji su se priključili partiji.

Održana izborna konferencija GrO Socijalističke partije Srbije

Po njegovim rečima, zbog problema unutar Gradskog odbora, Glavni odbor je preuzeo odgovornost i doneo odluku o obrazovanju privremnih organa, i to ne samo u Subotici, već i u Novom Sadu i  Pančevu.

- Na taj korak smo se odlučili kako bi postigli rezultate za koje mislimo da imamo kapaciteta, tako da nema problema, niti frakcija. Svi oni koji priznaju demokratske odluke u partiji daće svoj doprinos, dok oni koji ne priznaju sami sebe diskvalifikuju – jasan je Ružić.

Izbornoj konferenciji prisustvovalo je 68 od 81 delegata Gradskog odbora.

- Čvrsto, jasno i odlučno smo izabrali naše predstavnike u višim organima stranke – istakao je Nebojša Crnogorac. - Stanje u Gradskom odboru posle, za neke iznenađujućih promena, se stabilizovalo. Nastavljamo dalje, posle kongresa imamo obavezu od dva meseca da oformimo Gradski odbor, još jači i bolji.

Izvor: Subotica.com
Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS Izborna konferencija GrO SPS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 35
Pregleda: 8826

Povezana vest

Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

nebojša crnogorac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.