Komentara: 18
Pregleda: 4374

Održana izborna konferencija Foruma mladih SDPS

17.03.2015. u 12:38h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
U nastavku objavljujemo Saopštenje za javnost u vezi sa jučerašnjom Izbornom konferencijom Foruma mladih SDPS-a Subotica.
Održana izborna konferencija Foruma mladih SDPS

U Gradskom odboru u Subotici Socijaldemokratske partije Srbije održana je izborna konferencija Foruma mladih SDPS Subotica. Za predsednicu je izabrana Aleksandra Mudri, za potpredsednike Jelena Šunjka i Valentin Berkeš, dok je za sekretara izabrana Senada Mešković.

Ovom prilikom je predstavljen program na kom će se bazirati rad Foruma mladih na lokalnom nivou koji se pre svega bazira na akcijama i inicijativama za stvaranje boljih uslova za zapošljavanje maldih što će rezultirati ostajenjem mladih u Subotici i Srbiji. Kako je navela novoizabrana predsednica Foruma mladih, tim koji okuplja ima zadatak da u koordinaciji sa Gradskim odborom, sprovodi politiku partije uz naročit osvrt na sve marginalizovane grupe društva, među kojima je nažalost i omladina.

„Da bismo mogli da kvalitetno unapređujemo svoj grad, mi moramo i sami da se kontinuirano edukujemo, i to će biti jedna od polaznih tačaka našeg rada, jer samo kad imamo teorijsko znanje i veštine, iste možemo da implementiramo u rad i zalaganje“ navela je Mudrijeva.

Održana izborna konferencija Foruma mladih SDPS

Izbornoj konferenciji prisustvovao je i predsednik Pokrajinskog odbora SDPS-a, dr Nenad Ivanišević, koji je pružio podršku novoizabranom sastavu Foruma mladih.

„U vama vidim budućnost ovog grada, nadam se da ćete biti tim koji okuplja dobre, poštene i entuzijastične mlade ljude i želim vam puno uspeha u radu“ rekao je Ivanišević.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 18
Pregleda: 4374
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.