Komentara: 0
Pregleda: 2594

Održana 53. Međunarodna veslačka regata na Paliću

06.07.2015. u 15:40h
Izvor: RTV City
Proteklog vikenda na Paliću održana je već tradicionalna 53. Međunarodna veslačka regata "Vojvodina Open", u organizaciji Veslačkog saveza Srbije i Vojvodine i domaćina koji ovo organizuje već više od pola veka, zatim Veslačkog kluba "Palić" i grada Subotica.
Održana 53. Međunarodna veslačka regata na Paliću

"Vojvodina Open" je najbrojnija i najjača medjunarodna veslačka regata u istoriji veslanja ovog dela starog kontinenta. Pored takmičarskih kategorija muškaraca i žena u svim veslačkim disciplinama ogranizovane su i trke mlađih pionira 11 i 12 godina zatim posade nacionalnih reprezentacija zemalja učesnica kao i univerzitetskih osmeraca.

Ove godine na Paliću bilo je prisutno 300 takmičara iz 4 Države regiona Srbija, Hrvatska, Mađarska i Bugarska. Ova bila je idealna prilika za odmeravanje snaga reprezentativaca koji moraju da se izbore za učešće na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine koji se održava za 3 nedelje u Plovdivu u Bugarskoj.

Na regati Vojvodina Open na Paliću održani su sastanci veslačkih regata Srbije i Vojvodine kao i predstavnika međunarodnog Dunavskog Kupa.

Rezultati - prvi dan
Rezultati - drugi dan

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2594

Povezana vest

Povezane teme

jezero palić

veslačka regata

regata palić

regata vojvodina open

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.