Komentara: 10
Pregleda: 4954

Održan zbor građana u MZ Bajnat

23.02.2016. u 13:26h
Izvor: Subotica.com
U mesnoj zajednici Bajnat danas je održan prvi zbor građana, na kome je oko 30 okupljenih meštana imalo priliku da iznese svoje kritike i predloge predstavnicima javnih preduzeća.
Održan zbor građana u MZ Bajnat

MZ Bajnat je mala, gradska mesna zajednica, koja broji oko 2.700 stanovnika i spada u red infrastrukturno dobro uređenih.

- Bez obzira na to, potrebno je održavati komunalnu infrastrukturu. Nemamo nijednu neasfaltiranu ulicu, ali zub vremena je učinio da na mnogima postoje rupe, da su uništeni ivičnjaci, trotoari... - kaže Srećko Ćirjaković, predsednik Skupštine MZ Bajnat. - Napravljen je plan šta treba uraditi, prioritet je pešačka staza od Senćanskog puta do nadvožnjaka, predložili smo i kružni tok na raskrsnici Braće Radića i Ivana Milutinovića, popravljanje i postavljanje novih ležećih policajaca...

Održan zbor građana u MZ Bajnat

Održan zbor građana u MZ Bajnat

Na pitanja građana odgovarali su direktor „Tržnice“, predstavnici „Direkcije za izgradnju grada“, „Vodovoda i kanalizacije“, „Dimničara“, „Suoticatransa“, „Elektrodistribucije“... Nekoliko građana negodovalo je što među prisutnima nisu i predstvnici „Subotičke toplane“ i „Subotica gasa“.

Tokom skupa su izrećene različite primebde, a najviše na račun kanalizacione mreže, odnosno šahtova koji ne odvode vodu, te su posle svake kiše ulice, pa i podrumi kuća, puni vode.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 4954

Povezana vest

Povezane teme

bajnat

zbor građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.