Komentara: 2
Pregleda: 3493
Foto

Održan svečani prijem za brucoše Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici

10.10.2017. u 16:21h
Izvor: PR tekst
Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe održan je danas, u amfiteatru fakulteta. Brucošima je dobrodošlicu poželeo dekan prof. dr Marko Carić, a potom je za njih organizovano uvodno predavanje o prekršajima. 
Održan svečani prijem za brucoše Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici

Peta generacija studenata danas je zvanično započela akademske studije Opšteg prava na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Subotici. Šta ih je motivisalo da upišu pravo, kao i šta očekuju u naredne četiri godine, podelili su sa nama.

- Dok sam još bio u srednjoj školi, razmišljao sam o Pravnom fakultetu, te mi je bilo najbitnije da upišem pravo. Drago mi je da se fakultet nalazi u Subotici, jer mi se ispunila želja da studiram u svom gradu. Očekujem da ću tokom studija steći široko znanje i sigurnost - rekao je novi student prava.

- Čula sam od prethodnih generacija da je fakultet veoma dobar i da su zadovoljni profesorima, koji uvek žele da pomognu i izađu u susret. Radujem se praksi i očekujem da ću upravo tamo mnogo toga naučiti - dodala je njegova koleginica.

Održan svečani prijem za brucoše Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici

Studente je dočekao dekan fakulteta, prof. dr Marko Carić, koji im je poželeo dobrodošlicu i uspešno studiranje. On je istakao da je fakultet zadovoljan upisom studenata.

- Zadovoljni smo sa Suboticom i mladim ljudima koji su nam poklonili poverenje upisujući se na naš fakultet. Trudićemo se da to poverenje opravdamo kroz teorijsku i praktičnu nastavu, i da ih usmerimo na buduću karijeru. Osim osnovnih studija i prakse, studentima pružamo mogućnost da nastave školovanje na master i doktorskim studijama, gde se mogu usko profilisati za određenu granu prava ili, ukoliko ih zanima nauka, mogu ostati da rade na fakultetu - rekao je Carić, dodajući da je fakultet potpisnik brojnih ugovora o međunarodnoj saradnji, koje studenti mogu da koriste u vidu razmena ili zapošljavanja u inostranstvu.

Kako je nedavno potpisan sporazum o saradnji između Prekršajnog suda i Pravnog fakulteta, za brucoše je nakon svečanosti održano uvodno predavanje, upravo o prekršajima. Predavanje su održali predsednik i zamenica predsednika Prekršajnog suda u Subotici, Ljubo Simić i Tanja Bulatović.

Održan svečani prijem za brucoše Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici

Izvor: PR tekst
Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici Svečani prijem za studente prve godine Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3493

Povezana vest

Povezane teme

studenti subotica

brucoši

pravni fakultet

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

prijem brucoša

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.