Komentara: 2
Pregleda: 9782
Foto

Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

01.03.2017. u 16:42h
Izvor: Subotica.com
Povodom desetogodišnjice rada, kompanija „Joviste“ organizovala je danas na Paliću stručni skup „Energetska efikasnost i ušteda energije primenom PVC stolarije u građevinarstvu – trendovi razvoja fasadnih PVC prozora i vrata“.
Održan skup "Energetska efikasnost i ušteda"

Pored predstavnika kompanije "Joviste" koja se već deceniju bavi proizvodnjom i prodajom aluminijumskih i PVC prozora i vrata, svoja iskustva su izneli i prof. dr Milan Kekanović, profesor Građevinskog fakulteta, dr Mohamed Badavi, Žarko Đokić iz beogradske firme REHAU, Stanislav Jokić iz firme GU iz Beograda i Ilija Muždeka iz preduzeća SN TRADE iz Novog Sada.

- Ova godina bi se mogla nazvati godina „Otvorenih vrata“ u našoj kompaniji jer smo otvoreni za sve sugestije i nove ideje. Volimo i da kažemo da je ono što neki nazivaju nestandardizovano, za nas standardizovano i da se trudimo da odgovorimo svakom izazovu – istakao je Ljuben Hristov, predstavnik kompanije „Joviste“, koja je tokom prošle godine uložila više od 500.000 evra u modernizaciju proizvodnje. - Svaki kupac nam je jednako važan, bilo da se radi o građanima koji dođu po jedna vrata ili pak žele da opreme ceo objekat. Upravo završavamo narudžbu za jedan objekat u Hamburgu, a sa ponosom kažemo da se naši prozori, vrata i drugi proizvodi nalaze na brojnim kućama i ustanovama širom naše zemlje.

O svim prednostima korišćenja PVC stolarije i njihov značaj u uštedi energije govorio je profesor Milan Kekanović, naglašavajući da se svi „skriveni gubici energije često neopravdano pripisuju prozorima i vratima“.

- Zaboravljamo izolaciju zidova, kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih nosećih, koji dele susedne stanove. Prednosti korišćenja PVC stolarije su višestruke, kako u oblasti ekologije jer čuvamo šume, tako i u domenu energestske efikasnosti, jer smanje gubitke energije – objasnio je Dr Milan Kekanović, profesor na Građevinskom fakultetu u Subotici.

Među zadovoljnim korisnicima je i dr Mohamed Badavi, koji već 26 godina koristi ovu vrstu stolarije i kako kaže, nema nijednu zamerku. - Jedino što ne čujemo ptice kako pevaju i alarm kada se upali na klinici – u šali je rekao dr Badavi.

Web sajt preduzeća Joviste na kome možete pogledati kompletan asortiman njihovih proizvoda dostupan je na adresi www.pvcstolarija.eu.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 9782
Povezane teme
ljuben hristov joviste pvc pvc stolarija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.